Casa Vamos Ler: Nosso site usa cookies para melhorar a sua experiência de navegação. Ao continuar navegando você concorda com a nossa Política de Privacidade.

Gourmet and Health-Promoting Specialty Oils

Moreau, Robert / Kamal-Eldin, Afaf

Avise-me quando disponível

Disponibilidade:

Produto Esgotado.

Sinopse

The third volume in the AOCS PRESS MONOGRAPH SERIES ON OILSEEDS is a unique blend of information focusing on edible oils. These oils contain either unique flavor components that have lead to their being considered "gourmet oils," or contain unique health-promoting chemical components. Each chapter covers processing, edible and non-edible applications, lipids, health benefits, and more related to each type of oil.

Ficha Ténica

Editora: AOCS

Especialidade: CIENCIA DO MEIO AMBIENTE

ISBN: 9781893997974

Páginas: 0596

Ano: 2009

Edição: 1

Encadernação: Capa comum

Entrega para todo o Brasil

Parcele em até 6x sem juros

Compras com Segurança Total