Casa Vamos Ler: Nosso site usa cookies para melhorar a sua experiência de navegação. Ao continuar navegando você concorda com a nossa Política de Privacidade.

Advances in Fermented Foods and Beverages, Improving Quality, Technologies and Health Benefits

Holzapfel, Wilhelm

Avise-me quando disponível

Disponibilidade:

Produto Esgotado.

Sinopse

Fermentation is used in a wide range of food and beverage applications, and the technology for enhancing this process is continually evolving. This book reviews the use of fermentation in foods and beverages and key aspects of fermented food production. Part one covers the health benefits of fermented foods. Part two includes chapters on fermentation microbiology, while part three looks at ways of controlling and monitoring the quality and safety of fermented foods. Part four covers advances in fermentation technology. Finally, part five covers particular fermented food products.

Ficha Ténica

Editora: WOODHEAD PUBLISHING

Especialidade: ENGENHARIA, GERAL

ISBN: 9780081014301

Páginas: 0586

Ano: 2016

Edição: 1

Encadernação: Capa comum

Entrega para todo o Brasil

Parcele em até 6x sem juros

Compras com Segurança Total